torstai 9. joulukuuta 2010

Acnecyl ja muuta soopaa

Mitäpä sitä kieltämään - talvi on hanurista. Töissä päivä meni nopeasti ja muutenkaan päivässä ei mitää suurempia valituksen aiheita riittänyt. MUTTA auta armias kun astuin ulos. Lunta tuli joka tuutista ja dösärille päästyäni jouduin odottamaan bussia viihtyisät 25 min. sen lumisateen keskellä. Miellyttävää!
Kävin eilen töiden jälkeen Sittarissa ja apteekissa hakemassa helpotusta tähän nassuun (en mä tiedä miten noi salmiakit parantaa asiaa. Hampaat ainakin muuttaa väriä tummemmiksi ehkä?). 

Mulla on aina ollut tosi vaikea iho ja nyt talven tultua se on mennyt vielä hankalammaksi. Ärsyttävintä siinä on finnit, epätasaisuudet ja pintakuivuus.
En osaa edes kuvitella naamaani tasaisen värisenä ja näpyttömänä, koska  sitä se ei ole ikinä ollut. No okei on, vauvana ehkä.
Ihooni olen tunkenut jos jonkin moista ainetta ja välillä kokeeksi olen ollut levittämättä kasvoilleni juuri mitään. Ei auta.
Ainut aine, jolla on ollut suurempaa merkitystä kasvojeni ihon kuntoon on apteekista saatava Basiron.
Se on aika tehokasta kamaa finnien karkottamiseen, mutta epätasaisuutta se ei paranna eikä muitakaan rasvaisen ihon ongelmia. Lisäksi se kuivattaa ihan älyttömästi. Katsotaan, josko tästä Acnecylistä olisi helpotusta.
Voin jonkun ajan päästä kertoa täällä, että toimiko tuo, mikäli jotakuta kiinnostaa? :)

Käväsin vähän muissakin putiikeissa (:D), kuten lähikaupassa. Oli pakko saada uusin Trendi.
Tossa ensimmäisessä trendin kuvassa on tollanen Lumenen punaisuutta vähentävä kosteusvoide, jota ei siis saa vielä kaupoista, koska tuotekehittely on sen osalta vähän kesken. Sain tuon siis ilmaiseksi kokeiltavaksi ja tänään kirjauduin johonkin öö..juttuun arvostelemaan tuotteen. :D Oli mun mielestä ihan ok tuote ja voisin ehkä jopa ostaakin tuota, kunhan se tulee myyntiin!

Nyt käväsen vielä syömässä tän
Jaaa sitte eikun nuguu. Öitä! :)

-Ansku

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mua ainakin kiinnostais toi acnicyl! poikaystävä nimittäin on kokeillu basironia ja se ei käyny sille yhtää.. ni ois kiva kuulla tästä jotain ni voin sit ostaa tota sille vaikka :D

Anonyymi kirjoitti...

Mäki luulin, että acnicyl auttaisi kun apteekintäti sitä niin suositteli, mutta ei mitään muutosta, sama kun aqualania naamaan lätkisi, ihan sekundakamaa:(

AnsQ kirjoitti...

Petra: Juu no tuloksia odotellessa. Mulla taas toi basiron toimi, mutta ei sitä voi käyttää kovin usein, kun tosiaan kuivattaa niin paljon! :s

Anonyymi: Aijjaa :o Kaikki ei sovi kaikille. katotaan mitä mun naamalle käy :D

Riikka kirjoitti...

Vähän mua suututtaa, tilaan trendiä, mutta en ole vieläkään saanut tota uusinta numeroa!! Hitto, se on varmaan vieläkin mennyt väärään osoitteeseen muuton takia ja uusi asukas ei varmaan viitsi viedä sitä postiin :S

AnsQ kirjoitti...

Ou nou! Ärsyttävää:s