maanantai 28. helmikuuta 2011

Karvalakki ja uudet pöksyt

Hiphei! Nyt on tukka saapunut ja värjätty. Harmi vain, ettei siitä tullut ihan saman sävyinen, kuin oma letti. Pidennykset imivät todella paljon väriä ja niistä tuli siis hieman liian tummat ja viileän sävyiset. Kyllä ne harjattuina sulautuu omiin hiuksiin joten kuten. Mulla on katsokaas nyt sitten sellainen muodikas "liukuvärjätty" look. :-D


Asukuvat oli pakko ottaa sisällä, koska kuvaaja on sairaana, niin en viitsinyt roudata sitä ulos kuvaamaan itseäni. Hieno mielikuva tulee tuosta poikaystävän ulos roudamisesta. Kyllä se yleensä ihan itse omasta tahdostaan tulee mun kanssa ulos.
"Hirviömäinen tyttöystävä repii avokkinsa väkisin kanssaan pihalle ottamaan kuvia itsestään." Olis hurjaa!
Vielä olis yksi, jos toinenkin juttu minkä haluan teille näyttää. Niistä ensimmäinen esiintyykin jo yllä, mutta kyllähän teitä kiinnostaa kovasti nähdä uudet mustat housuni henkarissakin. 
Jättikokoa oleva röyhelömekko Ginasta
College ja polvisukat Ginasta nekin
Katsottiin eilen ehkä kivoin leffa ikinä
ITSE ILKIMYS!! :----D Suosittelen tuota tosi lujaa kaiken ikäisille! Erityisesti keltaiset örkit rulez. Haha.
Meillä on huomenna Teemun kanssa 5-vuotis päivä, joten luultavasti käydään ulkona syömässä tai jotain muuta kivaa. En siis varmaan ehdi postailla illalla. Nyt heipodei vai mites se oli.

-Ansku

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sori ,mut pidennykset ei vaan sulaudu sun omiin hiuksiin. Blondit oli paremmat ja jopa lyhyt tukka ois sun päällä tosi kiva! : )

Mii kirjoitti...

Vähän siisti lakki! Oon ite kans etsinyt tollasta, mut en oo viel löytäny sopivaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo lakki sopii sulle tosi hyvin, ja ihanat nuo mustat housut!:)

Ansku kirjoitti...

Anonyymi: Kuten sanoin, ei ehkä sulaudukaan. Siksi mä tilaan oikean väriset uudet pidennykset kohta, niin sitten luulis sulautuvan paremmin.
: ) Minä ja monet muut ollaan kyllä täysin eri mieltä tuosta, että blondit oli paremmat. Mä tykkään tummista paljon enemmän ja nään ne sopivampina tän pärstän kanssa. :D


Sellanen tosi lyhyt tukka mulla jokunen vuosi olikin ja se oli kiva kyllä!

Mii: Joo toi on siisti, vaik jotkut luulee et oon pölliny ton papalta ja että tollaset on tosi out. Seuraisivat hei vähän muotia :--D

Sofiina: Kiitti kovasti! Mäkin tykkäilen. :>

Oona kirjoitti...

Toi Itse ilkimys, apua :D Olin kaverin kans katoon sen 3D:eenä leffoissa ja siellä oli vaan pieniä poikia meidän seassa ja räkätettiin enemmän kun ne yhteensä :D Ihan paras!

Tumma näyttää hyvältä :)

Anniina kirjoitti...

Kivat noi o!!! :>

Anni kirjoitti...

Kyllä noi tummat hiukset sulle mun mielestä sopii ! Ja nuo housut...... ihanat !!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi mikä kaunotar! Ihan MAHTAVA valinta noi ruskeat hiukset! Sun kasvojen malli tuli tosii nätisti esille. :) Ihan nappi valinta toi väri!

Oon kyllä sitä mieltä, että sulle sopii paremmin sun hiusten oma pituus, mutta tärkeintä on se mistä ite tykkäät. :)

Ansku kirjoitti...

Oona: Joo se oli niin hyvä xD Kiitos palajo!<3

Anniina: Nonnis hyvä homma, kiitos (:

Anni: Kiitoskii. :> Ne on aika jepat juu!

Anonyymi: No voi ihana kiitos :> Se on kyl totta tuo! Mustakin ne sopii paremmin, mutta noi pidennykset on niin kivat kun niitä voi näprätä ja ööö..kaikkea? :--D Välillä pidän pelkästään omaakin tukkaa, kuten esimerkiks tänään. Ihan kiva näinkin. :) Bussikuski taitaa vähän ihmetellä, kun mun tukka on jokatoinen päivä lyhyt ja toisina päivinä pitkä..:D

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Ihana blogi!

Oon itekki shoppailuhullu. Pidän sellasta blogia kuin susan's netshopping mut shoppaaminen on ollut aika vähäistä viime aikoina..

Mutta mä oon nyt sitä mieltä, että koska sulla on noin sairaasti noit vaatteita niin sun pitää nyt mennä Valtterille myymään tai huuto.nettiin.

Koska mä haluun ostaa sulta kaikki! HAHA. aika painostava, mut ei ollut tarkotus. Lisää shopping bostauksia :)

Miten kaikki löytää Valtterista kaikkee kivaa ja mä en koskaan?

-Susan

Ansku kirjoitti...

No voi kiitos. :>

Hahaa, shoppailuhullupa hyvinkin, kiva etten oo yksin..:D

Ei mulla nyt niiiiiin sairaasti niitä oo, että menisin myymään.Haha, ehkä kohta, kun vaatehuone ja yks toinenkin huone on aika täynnä..xD

Viimeseen en osaa vastata. :o Hmm. Etsi, etsi! Kyl sieltä löytyy :)

maija kirjoitti...

Moi!

Itsekin haluisin todella paljon nähdä tuon Itse Ilkimyksen. Luulin eka, että nuo keltaiset örkit olivat juustonaksuja :D

Anonyymi kirjoitti...

kiiivaasti noita kenkiää........ :D:D:D

onks ens viikonlppuna taas valtteri päiävä?
ite oon suunnitellu meneväni vähän käväsemään jos löytys kiva kasa vaatteita .....taas. sekun on semmonen löytö kirppis :D ;-)