tiistai 1. helmikuuta 2011

Hubapäivä

No nyt on hyvä! Ai ai, kyllä kelpaa. Torstai ja perjantai vapaata, huomenna ilotulitus-ilta (+ yhellä käynti (keksin ton justiin)) ja nyt uunissa uunijuureksia kypsymässä. Jopas on juurekasta nyt.
Ja tittidittidiii!  Töistä sanottiin, että saan Viikkarin lahjakortin, joka oikeuttaa Ruotsinristeilyyn kavereiden kera. UU BEIBI. Oonkin jo tovin suunnitellut meneväni risteilylle jossain vaiheessa keväällä, joten täähän sattui sopivasti, lahjakortti kun on voimassa Huhtikuun loppuun saakka.

Ainut tän hetkistä tunnelmaa pilaava seikka on toi järkyttävä jytä, mikä tuolta alakerrasta kuuluu. Pitäis  varmaan hakea porakone Teemun varastoista ja ruveta ihan periaatteen vuoksi muka-remontoimaan jotain päräytellen poralla oikein äänekkäästi. :D

Kävin töiden jälkeen Hooämmässä hakemassa pari pikku juttua
Khakinvihreä (?) ja tollanen tumma sinivihreä kynsilakka!<3 Siellä oli muitakin kivoja uusia värejä, joita mä ehkä vähän himoitsen.

 Hubapäivän vaatetus näytti mun silmään aika kivalta. Päällä oli uudet Ginan shortsit, väärässä oleva kello kaulassa, korsettitoppi, kirppislaukku ja Valtterista ostettu reikäneule. 
Sitten vähän eilisen pimeässä kuvattua tylsää mössöasua
Joo meillä oli hiustenkuivaaja tätä kuvaa varten.
Kamerahan ei tarkentanu tohon aitaan, ehei suinkaan
Muuten, ootteko katsoneet Dr. P(h)iliä vanhalla laajakuvatelkkarilla (no hemmetti, nyt paljastin synkimmän salaisuuteni..)  Ei meinaan onneks näytä OLLENKAAN leveiltä noi tohtorin hartiat. Meijän tv:n kuvan perusteella vois veikata olkapäiden väliseksi matkaksi  semmoset keveet 2,5m. :----D

Ainiin, oli mulla asiaakin. Äärimmäisen tärkeää sellaista! Pakko meinaan kertoa yks juttu. Köpöttelin varmin askelin tänään korttelin päässä olevaan lähikauppaan vain testatakseni tarkeneeko uudella (kevät-)takilla ullkona. Kyllä, oon ihan tosissani. :D Onkohan muuten Salkkareiden Lassekin tosissaan noiden kuvausten kanssa, joissa se pullistelee öljyttynä kotisohvallaan, hahahaa (sorppa Lasse).

-Ansku

Ps. Kattokaa, löysin superhyvän tuunaus-idean ruotsalaisesta blogista:http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren

10 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Noi Hennesin käsisaippuat on niiin parhautta. :)) Ihanan tuoksusia! :)

Carla kirjoitti...

m tykkäsib sun leo takista :))

Olga kirjoitti...

nice photos!! You look so beautiful! I hope you'll visit my blog and follow me if you like it!

Anonyymi kirjoitti...

Vitsit tykästyn sun blogiin koko ajan enemmän, vaikutat aidolta, oot tosi nätti ja sun kirjoitukset pistää aina hymyilyttämään (eli ei oo sellaista massakirjoituksta jota näkee jokatoisessa blogissa, vaan kirjoitat omalla tyylillä ja niin että välillä meinaa naurahtaa ääneen :)

Tuohon aiempaan postaukseen viitaten, itelläkin on vaaleet hiukset ollu jo monen monen vuoden ajan, ja välillä tekis mieli värjätä vaaleanruskeeksi, mutta sitten tulee kauhea paniikki, oon varmaan liian kiintynyt näihin blondeihin :D

Hanna ja Anni kirjoitti...

ootpas söpönen kaikissa asuissa ! toi sortsit on ylikivat, itsekin haluisin löytää samantapaiset :)

Ansku kirjoitti...

Noora: Joo niin onkii! :) namnam

Carla: Joo se on kyllä aika kiva munkin mielestä :p

Olga: Thank you<3 I'll do that! :)

Anonyymi: Voi kauhia, kiitos. Siis kauhiasti kiitos. Menin vähän sanattomaks ja hymyilen täällä vaan itekseni (=idari:D).
Mutta ihanasti sanottu, oot kiva!<3
JA MUISTA KOMMAILLA(!) aina kun siltä tuntuu, tai vaikka ei tuntuiskaan. :p

Mulla on sama juttu tän letin kanssa. En millään uskalla värjää, koska jos värjäisin yhtään tummemmaks, niin näitähän ei mitenkään ikinä koskaan sais takasin vaaleiksi..:D

rewind and play it again: Hihi kiitos. Noi makso vaan kympin Forumin ginassa 8)

WE INSPIRE US kirjoitti...

sä oot kaunis =)

btw, toi leopard takki sopii sulle hyvin!

Ansku kirjoitti...

Kiitoskiitos<3 Se on kyl kiva! :)

Funky Fraîche kirjoitti...

loving these photos <3

Visit…follow...

http://funkyfraiche.blogspot.com/
http://funkyfraiche.blogspot.com/
http://funkyfraiche.blogspot.com/

Love, L

Ansku kirjoitti...

Thank youu! :>>