maanantai 24. tammikuuta 2011

Kädet mummoina

Meillä Teemu on yleensä se, joka diggailee siivoamisesta. Se on siivouksen suhteen samanlainen, kuin se häärääjä-mies Linessa- mainoksessa, ja mä oon se nainen, joka istuu sohvalla ja syö.  Tänään kuitenkin tsemppasin ja reippaana tyttönä siivosin huushollin. Nyt onki sitte kädet mummoina siitä kaikesta vedellä lotraamisesta ja pesuainesta.

Eilen kävin aamulla Valtterissa ja kun tulin 11 aikaan kotiin, niin täällä nukku yks rontti! Herätin sen pikimmiten ja lähdettiin viettämään Helsinki-päivää. Oltiin kunnon maalaisia, kun pällisteltiin, että mikä spora (vai pitääks sanoo ratikka:D) lähtee mistäkin. Hypättiin randomisti ensimmäisen vastaantulevan kyytiin ja sillä sitte mentiin! Istuttiin aikamme kyydissä, hypättiin pois ja otettiin seuraava raide. :D

Tammöset oli päällä, vaikka ensin vähän epäilin tuota leokuvion ja pinkin yhdistelmää.

Tilattiin Teemulle uusi örkkipuhelin
Ja kirppis-saalis. Ihan perusjuttuja
Toisessa kuvassa näkyvä tunika näytti kirpparilla ihan khakinvihreältä. Mutta kotona koin kovan pettymyksen kun se olikin tollanen ruskea! Miten voikin valo vääristää niin paljon. Ehkä ens viikolla mulla käy parempi tuuri. Nyt nukkumaan, öitä kaikki. : )

-Ansku

Ps. Blogin ulkoasusta ei tarvii sitte sanoa mitään, mä tiedän. :D

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oot nuori ja kaunis mutta sun tyyli on valitettavasti kallistunu mummomaisempaan kirppiskrääsään. :(

AnsQ kirjoitti...

Nii ja mummokädetki viel

Carla kirjoitti...

nää sun kuvat latautuu tosi hitaasti :S

AnsQ kirjoitti...

Joo niin tekee. :s Ne on niin valtavan suuria kuvia, enkä halua pienentää niitä, koska menevät siitä mössösemmiksi. Enkä oikein tiedä mitä muuta voisin asialle tehdä, äh.

Anonyymi kirjoitti...

sun blogia olisi kiva seurata, mutta itse en henkkoht edes viitsi koska kuvat latautuu niin hitaasti, että menee ikuisuus ennen kuin saa postauksen luettua:c

toivottavasti keksit jonkun ratkaisun tuohon ongelmaan!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva asu :)) Noi kengät on yli ihanat ja toi takkiki on ihan sairaan kiva :)

AnsQ kirjoitti...

Anonyymi: No sanos muuta, se olis kyllä kiva. :) Laita tämä sivu vaikka uuteen välilehteen latautumaan, ja selaa jotain muuta sillä aikaa kun lataa. Niin mä ainakin teen hitaiden sivujen kanssa.

Uniqua: Ai kiitoksii paljo! :)

linda sofia kirjoitti...

haha ai teilläki on nuin päin että mies siivoo ja häärää :-D oon aina nauranu sitä linessa mainosta ku mullaki tulee heti poikaystävä mieleen ;D

oon edelleen niin kade tosta laukusta!

linda sofia kirjoitti...

ps mulllakin latautuu nää sun kuvat tosi hitaasti :( auttaiskohan se, jos pienentäisit vähän kuvia ennnenku lataat ne tänne? tai ettei ne oo nuin isoja ku tuo 1936x1296, esim joku 800x536 olis ihan sopiva:)

AnsQ kirjoitti...

Juu kyllä! Se on hyvä jako! Hii :p
Niin onko sulla kuvat sen kokosia siis? Se on niin rasittavaa pienennellä niitä kuvia..Aaa lisähommaa tiedossa siis. Ei mut mä kokeilen. :)

Ja hei muuten, tiedätkö onko sillä kuvanlaatu-asetuksella mitään merkitystä? siis et onko se kamerassa perus vai fine vai mikä kannattais ottaa. KIITOS jos jaksat vastata näihin :D

linda sofia kirjoitti...

mulla on aina kuvat 700 pikseliä leveitä, eikä niit saa klikattuu isommiks ees :D

mikä kamera sulla on? :O mut en usko et se vaikuttaa et mitkä asetukset kameras on, ku sama ne on vaikka niit pienentäiski koneella :)

AnsQ kirjoitti...

Okeipokei! Niin ei se kai vaikutakaan..No mä koitan tota 700 tai jotain sinnepäin. :D Kiitti :-)