keskiviikko 31. elokuuta 2011

Karvaliivi

Kuskasin tänään itseni ja erään nimeltä mainitsemattoman (huomatkaa salaperäisyys) henkilön Hakaniemen metroaseman läheisyyteen. Ihan vaan siksi, että tiesin siellä olevan graffitiseinä. :D

Noi kengät oli siitä huonot, että ne tuppaa kääntymään helposti laappeelleen, jolloin nilkka vääntyy kivasti. Demonstroin sen nilkan vääntymisen toiselle osapuolelle sen verran selkeesti, että hän oli sitä mieltä että se olis nyt meikäläisen aika mennä ydinfyysikko-kouluun? :D Niinpä.


Kellopeliappelsiini<3 Rakastan kaikkea roinaa..Sitä vois aikuistua ja lopettaa romun halajamisen? :D

Tää oli taas näitä päiviä.. Arvoitus: Onko kuvassa minä vai äitini? 

Nyrjäytyskengät! Olkaa varuillanne mukulakivillä.

Cubus Grand Opening 8.9 ! Eihän tätä kauaa odotettukaan. Mä olen kysynyt monelta bloggaajalta (ja googletellut) Cubuksen aukeamis ajankohtaa, mutta tossahan se nyt lukee, Forumin seinässä sellasilla haisunäädän (saman pitusia, mittasin just) kokosilla kirjaimilla. Onhan tätä saatu odottaa, mutta 8.9 se vihdoin tapahtuu. Kuulostaa siltä, kuin puhuisin nyt jostain astetta isommasta tapahtumasta kuten lapsen syntymästä mutta hei, onhan toi nyt hienoa saada uusi kauppa keskustaan. 
:---D

Kengät - Nelly
Liivi - Vila
Shortsit - H&M
Paita, laukku, hattu - Kirppis



Uudet shampoot on muuten molemmat hyviä! Ostin metsässä asuvalle työkaverillekin kuiviksen, koska tämä ei pääse asioimaan Sokkarilla niin usein. Työkaverikin tykkää ja on äärimmäisen rakastunu meikäläiseen (ei voi olla olematta), kun kerroin ko. tuotteesta hänelle. Kerrankin musta on hyötyä. Hieno fiilis!

Seuraavana mulla olis vuorossa muutamat kotityöt. Onneksi sain suostuteltua Teemun viemään roskat. Raukalla on nenä ihan tukossa ja mä ajattelin vähän hyväksikäyttää sitä.. Kuvitelkaa kaupan jätelava sellasessa plus kolmessakymmenessä selciuksessa. Miellyttävä mieli-, tai no, hajukuva. En siis tietenkään kertonut Teemulle tästä roskiksen hajutilanteesta, vaan annoin miehen viedä roskikset onnellisen tietämättömänä :-)

T. Ihana tyttöystävä

tiistai 30. elokuuta 2011

Mitenniin käyn joka päivä ulkona syömässä

Huhheiii! Tulin juuri sateesta juoksemasta. Käytiin Uinon kanssa katsomasa Midnight In Paris ja sitä ennen pyörittiin kaupoilla, jossa nuuhkimme nahkatakkeja ja ihastelimme mm. tämän tyylisiä laukkuja. Ajattelin käydä ostamassa tuon huomenna tai palkkapäivänä. :----)

Niinkuin yleensä elokuvissa, karkit loppui multa heti kättelyssä. Tää toinen oli sen verran hillitympi juustonaksu ja ranskanpastilli-combonsa kanssa, että söi vähän hitaammin. Tai sitten se feikkas ja olikin oikeesti syönyt kaiken ennen meikäpoikaa. (Paljasta itsesi!!)
Siis juustonaksuja ja ranskanpastilleja saman aikaan suuhun..Okeesti?!
Nojoo, voishan sitä kieltämättä kokeilla..:D


Eilen olin nyrpistelijä.

No nysse naama veke!! 

Jahas, sitä oltiin iltakävelyllä mitä hä.

Etkö sä ikinä syö kotona? Joku kysyi joskus. Syön, melkein päivittäin, mutta en ota siitä kuvaa. Mun ruoka on paketillinen pekonia, 2kananmunaa tai rahkaa. Että ei siinä kauheesti kuvailla. Kukaan taho mun munia nähdä.
Käytiin Cafe Ursulassa Kaivarissa. Paikkana se oli nätti ja ruokakin oli hyvää. Vain yksi miinus! Hinta. Köyhä kun olen, en maksa kymmppiä salaatista, jossa on täytteenä lusikallinen aurinkokuivattua tomaattia ja lohta. Kyllä mä jatkan sitä samaa vanhaa linjaa. Hissillä aleksi13:n vitoskerrokseen, pari askelta ja Factoryyn. Täytteiksi lohi ja bataattia, parmesaania ja ananasta sekä päälle vielä papaijaa ja kuivattua sipulia. AH mä sanon!


Ai että oli hauskaa taas.
DIDIDIDIDIDIDIDI BÄTMÄÄN!
Sellasta eilen! Mun naamalla on sellanen fiiwis, että sen tarvii päästä pesulaan. Annan sen nauttia L'orealin mömmöistä ja painun petiin. Hauskaa yötä, muistakaahan nukkua!

-Ansku

maanantai 29. elokuuta 2011

Paparazzia karkuun

Moromoroo! Eihän tässä menny kuin 2 viikkoa ilman kunnon shampoota, mutta tänään sain vihdoin itseäni tukasta kiini ja suuntasin Sokokseen shampoo-ostoksille. Oon ehkä hieman salaa ylpeä saavutuksestani. Aika salaista. Onnistuin astelemaan myös hennesille ostamaan kauan kaivattua meikkikynää.

H&M:ssä sattui hassu juttu. En tiedä sattuiko, mutta Teemu sanoi, että joku olis MUKA ottanut musta kuvaa kännykkäkamerallaan. Joko tolla tollolla on vähän vääränlainen kuva pikkubloggaajan "julkkutasosta" (kukaan ei tajunnu mitä tuolla sanalla haen), kun kuvittelee, että meikäläisen kaltasella kansalaisella olisi paljonkin paparatseja perässään. Hmm. Ehkä mulla oli vaan niin tajuttoman hienot vaatteet (toiveajattelua) tai jotain? :D

Jep, toiveajattelua tosiaan..


Ai ketään ei huvittanu hengailla vesisateessa niinkö?

Ja taas se on ottanu kuvan siitä salaatista 

Tsäksöni.
Myöhemmin aurinko tuli moikkaamaan<3


Loppuun vielä H&M:n pohjanoteeraus. Sori, mutta nämä farkkutoppaliivit on vaan niiin rumia :D

Huomenna on vuorossa leffapäivä Uinoainon kanssa ja mää en jaksais odottaaaa :-) Nyt meen parantelemaan sairasta miekkostani ja painun kylpyyn. Hauskaa iltaa<3

-Ansku