sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Uusia kenkäkavereita

Ja ehkä vähän muutakin. Kirppistelyreissullani törmäsin pariin söpöön tyttöön ja kiertelin pöytiä turhautuneena.  Pari löytöäkin tein, joskaan en löytänyt kivaa talvitakkia. Etsinnöt jatkukoon siis! Tämmösiä löytyi:

Zaran pappakengät 3e

Näissä on vähän liian matala korko mun makuun, mutta muuten ne oli niin söpöt, että olihan ne ostettava.
Hietsusta 5e

Bonacuren lähes käyttämätön hoitosuihke 0,5e (!!) ja kynsilakat 20snt/kpl. Lehdet oli 10 senttiä kappale Hietsussa. Halpaa! Ja ansku kiittää.


-Ansku

Ostoslakossa olevan ihmisen shoppailuohje

tulee tässä. Ensin menet kauppaan. Vaikka esimerkiksi vaatteita myyvään sellaiseen. Sekoat kaikista niistä punaisista alelapuista ja ryntäilet rekiltä toiselle laittoman iso vaate kasa kädessäsi. Jos mahdollista, tunget itsesi kera jättimäismäisen alevaatepläjäyksen sovitushuoneeseen, eikun siis -koppiin. Huone olisi parempi.
Koppiin päästessäsi mietit, että ei piru, enhän mä jaksa näitä kaikkia kokeilla. Tai oikeastaan yhtäkään.
Keräät kamat kasaan ja menet suin päin kassalle maksamaan rievuistasi. Päästessäsi kotiin jätesäkin (krhm vähän liioittelua tähän väliin) kokoisen vaatepussukan kanssa muistat, että EIHÄN MUN PITÄNY OSTAA MITÄÄN..

Nyt löysin tämän alaosan mintun värisenäkin. Mulla on nämä samaiset uimahousut (:D) jo korallisina koossa S. Eivät ne varsinaisesti mistään purista (ainakaan en myönnä), mutta näitä vihreitä oli alessa enää koossa M, niin päätin, ettei se ole yhtään iso. 

Iso punainen paita selkä-aukolla ja kivoilla hihoilla 4,90


Vissiin koko kaupas viimeinen musta neulemekko ihanalla seitti-selällä vaan 4,90. 

Mulle niin tulee tästä paidasta mieleen Gti:n autotytöt! Haha. Eiköhän tämä näytä ihan siedettävältä bleiserin ja tennareiden kanssa.

Miks mulle käy aina näin? Mä siis ajattelin vain käydä katsomassa, josko Ginassa olisi hyvät alet. Joo. Kyllähän mä niitä katselin. Oikein urakalla katselinkin. Ja katselen vielä kauppareissun jälkeenkin, kun "tässä nyt vaan pääsi käymään näin". Helpottavaa tietää, että huomiselle on kirppispöytä varattuna.

Uusi paita, joka muuten on kokoa 42 näyttää päällä seuraavanlaiselta.


Oli tilanne mikä tahansa, niin aina voi pistää peukun pystyyn. 

Kengät - Nelly
Paita - Gina
Housut - Kirppis (Zara)
Korvis - DIY
Laukku - Valtteri


Suojatie-jumppa menossa..


Ainiin, pakko kertoa. Perjantai aamulla kotona lorviessani tapahtui eräs koominen juttu. Istuin koneella ja ihmettelin jostain kuuluvaa pientä rapinaa. Mietin, että tuliko mulle sellanen rapiseva tinnitys (:D) tai liekö seinän sisällä hiiriä. Yht' äkkiä rapina loppui ja kuului kilingg!! No jumatsuigeli, se rapina tuli hennesin postimyyntipaketista, jota postisetä yritti epätoivoisesti tunkea meidän pienestä postiluukusta. Hulvatonta.
Sitä ovikelloahan ei missään nimessä voinut soittaa, odottaa oven avautumista ja antaa pakettia henkilökohtaisesti kädestä käteen sen omistajalle? Mitä ilmeisimmin ei voinut.
Paketin pudottua tänne minun puolelleni ajattelin avata oven ja kiittää postisetää vaivannäöstä. Hahaa.
Valitettasti tämä oli siinä vaiheessa aavistanut aikeeni ja karannut omille teilleen. :(

-Ansku

Ps. Siitä paketista tuli ihan mainio haalari (taas). 

lauantai 30. heinäkuuta 2011

Ansku ja Lotta Valtterissa

Räkäpitsa paistuu pannulla ja mieli on vireä. Arvatkaa kumpi edellisistä pitää paikkansa..
Heräsin juuri (=4h sitten) Valtteritouhujen jälkeisiltä päikkäreiltä ja fiilis on aikalailla sitä luokkaa, että tuntuu kuin pään sisällä olis satoja pieniä miehiä tömistelemässä.
Kuvitelkaa nyt sitä panadol zapp mainosta, missä ihmiset kuvailee miltä päänsärky tuntuu ja tekee niitä "Oiih, voihh" - ääniä. :D

Sanoin kaverille pääkivustani ja tämä ilmoitti seuraavan toimivan. (Sori Kati, täytyy myöntää, että olin vähän epäuskoinen tämän auttamistehon suhteen).
"Laita käsiä vuorotellen kylmään ja kuumaan veteen.". Öö ok, mä testasin! Tein tuota 5 min tuntien itseni superidiootiksi, haha. Eikä edes auttanu. Ehkä normipäänsärkyyn tehoaa, mutta migreeniin ei. Kokeilkaa ja kertokaa auttoiko!

Aamulla kello 06.34 oli lähtö Lotalle ja siitä kohti Valtteria. Oikeanpuoleisessa kuvassa näytän siltä, kuin yrittäisin sanoa "oon 7 vee ja mua vähän jänskää tää ensimmäinen koulupäivä". Ei siinä, pääsisinnhän mä lastenlipulla junassakin.
Pöydästä hupeni tavara ihan hyvää vauhia. Kiitos vaan kaikille jotka ostitte meidän rättejä ja täten autoitte tyhjentämään komeromme. Ollaan kiitollisia! Nyt pusukassakin kilisee ja kai sieltä jotain kahinaakin kuuluu ;>
KIITOS.

Vähän viikkopäiväkirjaa tähän väliin. Eilen kierrettiin sporalla ja junalla pitkin Helsinkiä. Kohtahan sitä voi kutsua jo harrastukseksi? 

Muistettiin myös syödä hyvin. Kaupassa ollut lähes tyhjä karkkipussi herätti kysymyksiä..Joku oli syönyt hyvin  jo kaupassa ! Ehkä siellä oli käynyt Teräspalleista tuttu Urbaani Urheilija lajinaan syö niin paljon kuin ehdit ja juokse vihaista kassatätiä/vartijaa karkuun. Se mulla ensimmäisenä mieleen. Sanokaa pliis joku, etten ole ainoa, joka katsoo Teräspalleja? 

Tässä sitä ollaan peukut pystyssä juomienhakureis..eiku veneretkellä. Oon aika varma, että menetän kohta pari lukijaa noiden peukkujen takia. 

Sellaista kuuluu mun vapaapäiviin. Maanantaina alkaa ihan tosissaan työt taas ja lomailu saa jäädä. Ihan kiva palata töihin välillä! Okei mä sanoin tuon vain siksi, että kuulostaisin hyvältä jätkältä.

Oikein hauskaa viikonloppua kaikille, eikä sitten syödä niitä karkkeja siellä kaupassa! 

-Ansku

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Kassatätien hämmentäjä

Joo, mä en tosiaan ymmärrä tota Polyvorea, meni just hermot siihen ja käväsin lohdutukseksi
Siwassa ostamassa Valion maustettua vanilijarahkaa, mikä on suuurta herkkua!
Tämähän piti kertoa myös sille kassatytölle, joka taisi pitää meikäläistä vähän "erikoisena", kun selitin sille miten syön sitä melkein joka päivä paljaaltaan ja "namnam, tää on ihanaa, nyt meen kotiin syömään tätä, moi!".
Mulle tuli kaupasta lähtiessä semmonen olo, että siellä se nyt miettii työpaikan vaihtoa, ettei vaan joudu kohtaamaan tämmöstä hullua enää. 
Seuraavana voisin käydä ostamassa lisää vanilijarahkaa.. :-) 


Mekko - Kirppis
Kengät, laukku - Asos
Hattu - Seppälä

Jahas, sitä käytettiin ällöä mummovaatetusta taas niin! Voisin käyttää pelkästään kukkamekkoja kesäisin. Olisko paha idea hamstrata nyt kukkamekonkäyttö-kiintiö täyteen, jotta pärjäisin syksyn ja talven ilman mokomia. Ehkä ensi kesänä rakkaus syttyisi jälleen ja muuta yhtä romanttista. 


Seuraavana voisin ehkä ryhdistäytyä, käydä suihkussa ja mennä viemään postiin parit palautukset. Sen jälkeen piipahdus Ginaan, katsomaan josko ne viime viikolla kympin maksaneet aletuotteet olisivat pudottaneet hintansa vieläkin alhaisemmiksi. Aikamoinen alehai mä oon! Mäkkikin on sopivasti juuri matkan varrella..;>

-Ansku

torstai 28. heinäkuuta 2011

Valtteriiin!

MOIKKELIMOI JA HOI. UNOHDIN TOSSA AIKASEMMIN ILMOTELLA, ETTÄ MENEN NYT LAUANTAINA KAVERIN KANSSA VALTTERIIN MYYMÄÄN VANHOJA (EIKÄ EDES NIIN KOVIN VANHOJA JUTTUJA)!
Mulla on ehkä 7 paria kenkiä ja saman verran laukkuja sekä muutama pussillinen vaatteita. Lotalla on vaatteita enimmäkseen. :-) Idea tästä tuli vasta eilen, joten oon vähän myöhässä ilmottelun kanssa!


Meille voi sanoa moi ja ostaa jotain. Kiitos! Niin ja on muuten ok sanoa muutakin kuin moi. :--)

-Ansku

Uncool fanituspostaus

Voi pyhä Sylvi, tuolla sataa. Taitaa jäädä kallion kirpparit väliin tällä kertaa, mikäli sade jatkuu. Vai sataaks siellä enää? Onneksi epäsuotuisa sää (ja mää) tietää yleensä leffassa käyntiä. Joten eipä hätää!

Ui ui, sellaset riimit taas, että pikkuGee potisi pahemman luokan alemmuuskompleksin noi kuullessaan. Noloa muuten  myöntää, mutta oon kuunnellut Pikkugeetä ihan "kybällä" joskus. Ihan fiksuja juttujahan sillä on. Asiaa puhuu ja sillä lailla. Noniin nyt kuulostan jo siltä, että fanitan sitä vieläkin joten kai se on sitten myönnettävä. Nyt en oo kyllä ollenkaan cool. :(

Onneksi mulla on joskus ihan kuulit vaatteet, niin voin feikata olevani viilee tyyppi. :-) Muutama täällä jo aikaisemminkin näkynyt vaatetuskuvanen tässä näin.


Kuumottelin eilen mahtilöytöäni ja nyt sallin sen teidänkin verkkokalvoillenne. Zaran aitoa nahkaa olevat nilkkurit 12 e! Haa, sainpas napattua ne ennen muita. Onneksi olin paikalla, kun myyjä tuli laittamaan vaatteitaan rekkeihin. Kerrankin oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Vaude.


<3

-Ansku

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Miten saada pepusta isompi?

Kysyi eräs nuori nainen vauva.fi-sivuston keskustelussa. Noo miepä kerron! Joko syöt ihan samperisti tai käytät kasarifarkkuja. Tottahan sekin on, että lihakset kasvattavat takamusta, mutta koska itse olen laiska tekemään lihaskuntoharjoituksia kasvatan äässiäni Uffin kolmen euron keltasilla farkkushortseilla. Kätevää ! :D hahaa.

Shortsit ja bleiseri - Uff

Leotakki - Joku Järvenpään kirppis. Onks tää ihan kamala ? :D

Pitsikuvioinen pikkumusta ja paitamekko Nellystä


Keltaset shortsit oli päällä kanuunassa (josta tein muuten yhden huippulöydön), mutta sieltä ei ole kuvia tällä kertaa, vaan reissusta, joka johti Koomarkettin jäätelöhyllylle. Vahinkoja sattuu nääs.

Kovempi jätkä

Toisinaan edes Uffin kolmen euron shortseja ei tarvita..:D

Kuvitelkaa laukun tilalle täysi tuoppi. Kippiiis!

-Ansku

Ps. Awww katsoin juuri Poliisit-sarjaa ja siinä poliisi pysäytti auton, koska näki siilin tienjakajalla, ja meni viemään siilin metsään. Symppis poliisisetä.<3 pisteet sille!