lauantai 30. huhtikuuta 2011

Surkea reissu Valtteriin

Pettymys oli kova, kun saavuin aamulla Valtteriin ja tajusin, että moni ei ollut jaksanut vappuna raahautua sinne myymään. Ehkä viidesosassa pöydistä oli myyjä. Onneksi mun ei pitänyt ihan tyhjin käsin lähteä sieltä.
Kengät 3e. Näissä on korko aika kulunut, mutta tuollaiseksi se tulee mullakin jo parista käyttökerrasta :D Noi olis kivemmat vähän korkeammalla korolla, mutta kyllä noi nyt saa mennä arkena.
Reikäpaita 1e
Kesäpaidat 1e/kpl
Farkkupaita 2e ja pitkä liivi 3e

Ihan kivoja juttuja sieltä lopulta löytyikin, vaikka ensin pelkäsin pahinta. Nyt menen herättämään Teemun, syömään aamupalaa  ja puhaltamaan ilmapalloja! Illan asua voisin vielä miettiä, vaikka periaatteessa se onkin jo valmiina. Alla oleva kuva antaa vähän osviittaa.. Korallin värinen mekko ja  possunkorvat päälle ja menoX :D Toivottavasti illalla on mahtava meno, tiukka etukeno ja muuta mukavaa. Otan varmaan kamerankin mukaan!




-Ansku

perjantai 29. huhtikuuta 2011

Ei ainakaan kalliita meikkejä

Helou helou. Mikäpä olis sen enemmän jees, kuin tajuta aamulla meikatessa, että mun meikithän on ihan finaalissa. No eipä sitten muuta kuin uusia ostamaan. Se on kyllä tosi jees kuluttaa puoli tuntia kauemmin laittautumiseen ihan vaan siksi, että sitä väriä saa kaivaa putiloista niin samperin kauan. :D
Sori mun oli pakko laittaa tää :---D hihi
Tulin vaan tekemään pikapäivityksen tänne, koska mulla on jo kiire vapaalle.. Ja huomenna suunnataan Nummelaan tuttava-pariskunalle vappua viettämään! Hahhah, näin vanha mä oon. Mikä tuttavapariskunta...
HYVVEE VAPPUA KAIKILLE<3!


-Ansku

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

JUHUUU ASOS-TILAUS SAAPUI

Muistin tuossa pääsiäisenä omistavani oudon farkkutakin. Takki palasi huonoon muistiini Olivia-lehden farkkuspesiaalin takia joten kaivoin sen reippaana tyttönä vaatehuoneesta. Siellä se oli 3 muun takin alla henkarissa. :D Mä en oikein tiedä pidänkö siitä, mutta kyllä se päälle pääsi, kun poikettiin leikkipuistossa. Selvennys;  meillä ei ole lapsia kylläkään.

Ja sitte. Apua. Mun Asospaketti tuli!!!!!!!!!11 huuutomerkkejääää:D
Joku pyytelikin paljon kuvia tuosta uudesta laukusta, mutta mulla on nyt valmiina vain tuo kuva. Voin myöhemmin laittaa lisäkuvia, jos vielä kiinnostaa? Tuon materiaali on aika outoa, sellasta tahmeeta. Se tuntuu siltä, että siitä jäisi jotain tahmaa käsiinkin, jos oikein innostuu sitä läästimään. Mutta ei siitä oikeesti mitään jää. Kai se jotain tekomokan ja tekonahan risteytystä on? En tiedä.

Raren mekko on perusmakkarankuori iiiiisoilla leveillä läpikuultavilla hihoilla. Hihojen takia mä sitä rakastankin. :)

Noiden lisäksi paketissa oli vielä yksi mekko, joka menee palautukseen, koska on jotenkin ihan erilainen kuin luulin. Tilaan sen tilalle jonkun muun kivan jutun huomenna kun vien sen palautukseen.

Mut siis toi laukku<<3<3<3! Namnam. Meen sen kanssa nukkumaan, moi!

-Ansku

Ps. Mitä oikeesti. Koko blogin kuvasuhde ja leveysjutut yms on ihan päi hanuria. Nyt joku roti tähän hommaan pitäis saada.

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kukkasukkikset pannaan?

Pääsiäsen ohjelma on ollut lähinnä puistoissa istuskelua, jonka seurauksena nyt vuotaa nokka ja kurkussakin on jotain vikaa tai siltä ainakin tuntuu. Teen vähän väriä sellasta "KRRRR" ääntä, koska se auttaa kurkkukipuun. Oikeesti! :D Kyllä me tänään saatiin tehtyä vähän muutakin kuin puistossa loikoilua onneksi. Tultiin meinaan juuri Teemun vanhemmilta pääsiäis-päivälliseltä, jossa päällä oli läskintävät kukkasukkahousut(<3) ja kunnon kesämekko. Ei silti ollut kylmä edes.
"montas minuuttia vielä.."
Mekko näytti tältä. Ostin sen joskus hennesin aleista muutamalla eurolla. Pelkästään tuolla tarkeni ihan hyvin päivällä, joten takki sai luvan lentää kassiin.
 
Mur, mää lyön teitii!
Olipahan tyttömäinen asu. Voiko paksumpi jalkaiset käyttää tuollaisia sukkiksia vai pitäiskö ne jättää suosiolla laihoille? En haluaisi. :D Mun äiti pamahti sinne Teemun vanhemmille kanssa ja sillä oli 5 minuutin välein jotain valitettavaa tuosta asusta. Se on aina sama juttu. Puet mitä puet, niin äiti ei tykkää. Onhan se nyt hirveetä kun paksulla tytöllä on vaaleet sukkahousut. Tosin ei se äidin mielipide ole ikinä mun vaatevalintoja muuttanut.. Mä lähden miettimään huomiselle vaatteita ja ehkä voisin syödä (TAAS) lisää..

-Ansku

Ps. Jessss, huomenna kampaaja-kaveri tulee meille joten saadaan nää mun raivostuttavasti näkökykyä heikentävät karvat lyhyemmiksi

Pps. Nii  joo ja Asoksen pakettikin saisi mun puolesta saapua! Se lähti jo viikko sitten tulemaan.

lauantai 23. huhtikuuta 2011

Lankalauantain asua ja humputuksia

Sanotaanpa tähän alkun nyt vaikka MOI. En ole pariin päivään postaillut, koska tänne meille tuli eilen yksi mun kaveri yökylään. Meillä oli kyllä aikamoista. Kuvitelkaa; tehtiin ruokaa, syötiin, katsottiin Ismo Leikolan jorinoita ja Pasilaa ja..Aamulla käytiin Valtterissa ja törmättiin heti parkkiksilla Ainoon, jota seurasin tämän pöytään. No siellä pöydän ääressähän olikin jo kiva lauma tyttöjä odottamassa Ainoa, joten sellasta kauheeta tunkemista ja kurotteluahan se oli, jos meinasi jotain pöydästä saada haalittua. Onnistuin nappaamaan muutaman ihan superin jutun! TÄNKS UINOAINO! :D Esittelen kaikki ostokset vaikka huomenna, kun ei niitä viitsisi nyt pimeällä ruveta kuvailemaan.

Tässä päivän asua ja juttuja joiden parissa päivä vierähti (liian)nopeasti. Noi farkkuleggarit on muuten yksi niistä Valtterista löytyneistä jutuista
 Tää olis niinku se ilme mikä Teemun naamalla on kun se kuvaa mua

Poikettiin (ihan vähän vain) Mbarin terassilla, jossa muuten oli myös Emmi, jolle en tosin uskaltanut sanoa mitään.Selitin vaan Teemulle, että "omgtossaontoiykssuosittubloggaajaapuaa". :D

 Myöhemmin käytiin syömässä salaatit ja katsomassa sadankuudenkymmenenkahdeksan kerran jälkeen Ginan alerekkejä.. Ei vieläkään mitään kivaa! :D
Ja iltasella hipsittiin vielä puistoon siiderille. Todennäkösesti huomenna ollaan jo alkoholisteja. Tästä lähin blogiinkin tulee vain viina-arvosteluja
Hihihoho, mähän sanoin, että alkoholijuomien arvostelua luvassa. Toi Fizz kuiva omena on ainakin kamalaa. Ja on muuten moni muukin juoma. Niistä seuraavassa jaksossa. :D Nyt lihamureke odottaa, moikkamoi!
-Niin ja kivaa lankalauantaita vai mikäs se oli?

-Ansku

Ps. Oho. Laitoin vahingossa kuvat pienentämättöminä tänne. Peeveli. Älkää ihmetelkö, jos lataaminen kestää normaalia kauemmin!

torstai 21. huhtikuuta 2011

Apua taas

Mä sössin tuon ulkoasun leveyden jotenkin? Eikä se auta vaikka muutan leveyksiä tuolta mallin suunnittelutyökalusta? :o Kääk.

Sohva tulloo!

Haha, kysyin hyvää otsikkoa Teemulta ja se sanoi tuon.  Montahan päivän asu-tunnisteen alla olevaa postausta oon tehnyt? Mietin tekstin otiskoksikin "päivän asu"a, mutta tajusin, ettei sitä voi aina laittaa tuohon. :D
Noo mutta ei mulla muuta asiaa ollut kuin se, että alla näkyvissä vetimissä käytiin hakemassa äsken Verkkokauppa.comista ostamassa kovalevy. Ja vielä halvin mitä siellä oli, köyhiä kun ollaan! Mulla on ollut piä elikkä pää koko päivän kipeä, mutta mä koitan sinnitellä sen kanssa.
Voi mitä tuskaa eli nyt kauheet empatiat tänne vai mitä.(:D) Kiitos muuten sille, joka "opetti" ton sanan mulle, kun en alemmassa postauksessa sitä muistanut.

Jos nyt jostain vielä marisisi, niin se on tuo tuuli. Voiskohan se loppua jo? Vaikka toisaalta tuuleton ilma voisi olla liian kuuma.. Joo, siitä mä voisin valittaa seuraavassa postauksessa tai viimeistään kesällä. On se kumma kun ikinä ei ole hyvä. Teemu kutsuu mua käkä-akaksi aina kun valitan kaikesta. :D
"Hhyiii, kauhee tuuli!" - ilme
"Koitan esittää iloista vaikka tuuleekin" - ilme :D

Mä syön mansikkarahkani loppuun ja sitten lähdetään sinne soffaostoksille. Kivaa alkavaa pääsiäistä!

T. Käkä-Akka