tiistai 9. elokuuta 2011

That's a nice hat

Otsikon sanat tokaisi nuori tummaihoinen nainen, kun ohi kävellessään. Kiva kun sanoi ääneen, harva suomalainen olisi niin tehnyt. Oma mielipiteeni hatusta on: EI KIVA. Se päässä on olo kuin hevosella raviradalla. Törmäsin varmaan kolmeen vanhempaan rouvaan poukkoillessani paikasta toiseen tuo päässä. :D Ihme lörppä. Mä en tiedä mitä sille pitäisi tehdä? Suihkuttaa hiuslakkaa päälle? Mistähän saisi niin vahvaa, että se pitäisi hatun poissa silmiltä. Jos mä tuolla Tigilläni yrittäisin.

Käytiin siis äsken metsästämässä mulle yhtä kivaa juttua ja päällä oli seuraavaa. Tulipahan kämäsiä kuvia tuossa sateisessa ilmastossa. Yhh. Mietin, että missä hemmetissä näitä kuvia otetaan sitten syksyllä kun ulkona on yhtä mustaa, kuin goottien silmämeikit ja kaupan päälle sataa koko ajan. Varmaan pitää hommata samanlainen taustakangas ja valo, niikuin niillä koulukuvaajilla aina oli. Niillä, jotka kertoi tyhmiä juttuja, jotka nauratti hulluna ja sitten kuvista tuli kauheita. Olen katkera tästä hei! :D


Sanoin Teemulle "ota repusta kuva", ilmeisesti se kuuli ensimmäisen kirjaimen väärin.. Olis nyt edes vähän imartelevamman ottanu, samperi. :D

Matsumotot tuppaavat menemään ei.-viehättävästi ryppyyn. Onko mulla normaalia isompi kehräsluu vai käykö muillekin näin?

Bleiseri - Cubus
Farkut - Zara
Kengät - Nelly
Reppu - Kirppis (Zara)
Hattu - Gina


Meni lievästi sanottuna hermot tohon lieriin.

Tuolta se tuli ja tonne se meni

Tottakai se herra arska päätti tulla esiin juuri, kun päästiin kotiovelle. Kiitti vaan!

Täytyypä muuten ylistää Aleksanterinkadun H&M:n (sen vanhemman) palvelua! Menin kysymään tästä huopahatusta ja myyjä kertoi ettei heillä ole sitä siinä liikkeessa. Olin murheissani ja "höh"hittelin (miten toi kirjotetaan? :D) asiaa. Myyjä tarjoutui soittamaan pariin muuhun liikkeeseen kysyäkseen onko heillä mun haluamaa hattua. Hän soitti ensin yhteen, sitten toiseen, kolmanteen, neljänteen, viidenteen H&M:ään ja kyseli hatusta. IHANA.
Valitettavasti hattua ei löytynyt lilahtavassa värissä, jollaisen olisin ihan erityisen paljon tahtonut. Myyjä olisi kuitenkin ihan selvästi halunnut löytää mulle sen ja näki tosi paljon vaivaa sen eteen. Puheluihin kun meni minuutti jos toinenkin. Onneksi soittelut eivät menneet ihan hukkaan, sillä Sellossa kuulemma oli hattu ruskeana ja sain sen varaukseen huomiseen asti! :-) I'm soo happy!
Löysin saman hatun mustana Forumista. Tämä oli viimeinen kappale ja odotti kiltisti meikäpoikaa siellä hyllyssä. Näin sen jo kaukaa (Selvästi yritti huutaa mulle sieltä) ja laitoin miekkoseni nappaamaan sen sieltä ylähyllyltä. Muutama sekunti ja se oli päässyt kassan kautta hellään syleilyyni!
Oikeesti se oli rytyssä kassissa.. Mutta jee, sainpas ! Ja huomenna Selloon hakemaan sama ruskeana. :-)

-Ansku

16 kommenttia:

ansqu kirjoitti...

Mun mielestä toi hattu ei oo ollenkaan paha. Sopii ainakin tohon asuun todella hyvin ja kivan erilainen. ;)

Anonyymi kirjoitti...

ihanat värit, sateenvarjokin oikeen asuun sopivasti, hyvältä näyttääpi!

ehkä tuon hatun kuuluu olla vaan nätti, sitä se kyllä on, mutta en ihmettele epäkäytännöllisyttä kylläkään=)

"höh"hittely on oikeen hyvä termi=)

Ansku kirjoitti...

ansqu4: Mutta se häiritsee tossa naamalla :s Kiitti!

Anonyymi: Hahah mä sanon kiitos! Joo, niin se varmaan on. Höhhitellään sitten vaan menemään

Minttu: Ää, ärsyttävää :D Meneeköhän kaikki matsumotot, vaan juuri noi vaan?

Essi kirjoitti...

en tiiä ees miä on kehräsluu, mut miun noi matsumotot ainaki menee samal taval :D Toi bleiserijakkuwhatever on sairaan ihana! :)

Hanna kirjoitti...

Mulla on tollanen samanlainen hattu, se on tosin ostettu Lindexiltä, ja se on tosiaan ärsyttävä kun on koko ajan silmillä :D Ja jos sattuu vähänkään tuulemaan niin koko hatulle voi sanoo heipat.

Anonyymi kirjoitti...

tykkään hirmusesti sun blogista, jotenki piristävä ja oot nätti :) jatka samaan malliinn :)

Essi kirjoitti...

mullakin menee just noi samaiset matsumotot ruttuun :<

Paula kirjoitti...

you look pretty lovely. I love how blue looks on you. Also your shoes are pretty cool :D here (in my country) you cannot find that kind of shoes in stores, you have to buy them online.
well, lovely lovely!
:) kiss

Janina kirjoitti...

Pakko nyt kommentoida ekaa kertaa sulle, vaikka oonki tätä blogia melko kauan seuraillut! :)
Oot älyttömän kaunis ja aidon oloinen nainen! Huippua että sulta löytyy itseironiaa ja huumoria , hymy on aina herkässä tälle sivustolle eksyessä.
Jatka samaan malliin! :)

Henje kirjoitti...

Olipa ihana myyjä, vaikka tekikin vain työtään. On niin tottunut siihen, että Suomessa vaatekauppojen myyjät (varsinkaan H&M:n) eivät ole niitä kaikista ystävällisimpiä.

Ansku kirjoitti...

randomkisu: Kiitos :) No se on siinä, niinku nilkan ulkosivussa sellanen möykky :D

Hanna: Hööh. Joo toi on sellanen kanssa. Varmaan meikäläisellä ollu parit tosi makeet pelästymis-ilmeet kun tuulenpuuska yllättäny..:D Hatusta vaan äkkiä kiinni!

laura: No höpsistä, itse olet! :-) Kai tässä pitää sanoa kiitos taas, hee.

Essi: Voiha pökäle:S tyhmää

Paula: Thanks a lot!:> I have bought those from nelly.com! So we have the same promplem :s

Janina: Aivan ihanasti sanottu! :-) Kiitti hirveen hirveesti!

Henje: Jep! Olikohan täää trendissä vai oliviassa kun oli joku aika sitten artikkelikin tästä palvelu-aiheesta. Ei sitä yleensä isoissa ketjuissa saa!

Anonyymi kirjoitti...

Lol ja vielä kerran lol. Vau. Asutko oikeen Kampissa, kun heti ensimmäiseksi siitä mainitset. Enpä taida uudelleen tänne eksyä. Se on moro.

Ansku kirjoitti...

Jep, munkin mielestä asuinpaikan kertominen on aevan ehooottomasti syy olla lukematta jotain blogia. :D Ei sillä ettäkö mua jotenkin haittaisi ettei tämä teikäläistä kiinnosta, mutta oikeesti?? :D :D
Tuli mieleen, että itsekö asut Utsjoen Pappilassa ja oot noin katkera?? No mutta, kiitos hauskasta kommentista :--)
täytynee vielä mainita, että ennen tosiaan asuin Vihdissä, joka on kohtuu rupunen kunta ja sekin näkyi mulla ihan ensimmäisenä profiilissa muistaakseni? :D
Mut onhan tää ihan kyllä kauheen hirvee juttu, anteeksi kun järkytin mieltänne.

Anonyymi kirjoitti...

Oks tuo hattu siis olkihattu mustana? Se menee ryttyyn raskauden takia (hah hah, se ei ole raskaana D::D) vaan siis se on liian painava. Kokeilin seppälässä sellasta mustaa isoa olkilierihattua, mutta sama vika siinäkin

Ansku kirjoitti...

Juu noi kaikki on sellasia :< kökkö.

Lellu kirjoitti...

joo toi on nii ärsyttävä. itellä samanlainen hattu ja se ärsyttää naamalla ku tuntuu et on tiellä :<